Lasbedrijf Arnhem

Zoekt u een lasbedrijf dat werkzaam is in Arnhem en omgeving? De Smidse staat klaar voor al uw wensen en verzoeken! Al sinds 1918 zijn wij dé specialist op het gebied van metaalbewerking. Bij ons wordt er veel waarde gehecht aan uw specifieke wensen en we garanderen u dat al onze diensten op maat geleverd worden. Bij De Smidse bieden we een scala aan diensten aan, denk hierbij aan:

Hoogwaardige metaalbewerking

Bij De Smidse hebben we decennia ervaring in metaalbewerking. Al onze diensten worden met vakmanschap en aandacht geleverd. We zijn een modern bedrijf dat met hightech machines werkt, maar we onderscheiden ons met voortreffelijk maatwerk. Een kijkje bij projecten laat zien dat geen project bij ons hetzelfde eindproduct oplevert. Samen zetten we uw wensen uiteen, kijken we naar de mogelijkheden en maken we een concreet plan van aanpak. Om u zo goed mogelijk verder te helpen verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Lassen en meer

Naast deze diensten bieden we ook verscheidene mogelijkheden aan zoals staalconstructies en renovatiewerken. Voor een compleet overzicht verwijzen we u graag naar mogelijkheden. Ook deze mogelijkheden worden met vakmanschap en aandacht voor u gerealiseerd. De mogelijkheden kunnen op maat gemaakt worden of u kunt met uw eigen voorstel komen. Wij garanderen dat uw verzoek volledig naar wens vervult wordt. Bij interesse in een van onze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Arnhemse metaalbewerking

De Smidse is al sinds het begin van de 20e eeuw in Arnhem gevestigd en heeft jarenlang mensen en bedrijven in Nederland geholpen. Zo leverden wij onder andere trappen, hekken en bordessen tijdens de wederopbouw van Arnhem na de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast hebben wij in de jaren 50 voor het plaatwerk van de grootste kranen in Nederland gezorgd. Al deze ervaring stoppen wij in het vervaardigen van uw verzoeken en het vervullen van uw (metaal)wensen.