026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Watersnijden

Watersnijden

Watersnijden is een manier om vormen uit diverse plaatmaterialen te snijden. U kunt denken aan de volgende vormen:

  • Uw logo of familiewapen in koper op een boot;
  • Uw bedrijfsnaam in linoleum op de vloer;
  • Een marmeren gevelplaat in een opvallende lettertype;
  • Een ingewikkelde uitsnede in plaatwerk van uw voertuig.

De Smidse Metaal haalt haar krachten uit een goede communicatie en overleg met de klant. Samen met u worden uw wensen uiteengezet en wordt er een passend en concreet plan gemaakt. Wij helpen u met het meedenken over het ontwerp, montagetechniek, materiaalkeuze en oppervlaktebehandeling. Dit maken wij mogelijk door de kracht van water tijdens het watersnijden.

Waterstraalsnijden: waterjet snijden

Wij kunnen met unieke watersnijmachines diverse materialen op vakkundige wijzen waterjet snijden. De watersnijmachines zijn uniek wegens hun snijbereik en aantal snijkoppen. Hierdoor worden de materialen binnen een korte tijd naar wens gesneden.

De volgende materialen kunt u door ons waterjet snijden: RVS, staal, koper, aluminium, titanium, marmer, graniet, beton, rubber, delrin, acrylaat, polycarbonaat, leer, glas, multiplex, hout en MDF. De maximale plaatafmeting is 300×150 cm, in alle mogelijke diktes.

Metaal snijden met een watersnijder

Een watersnijder is erg vriendelijk voor het milieu, omdat er geen giftige dampen onstaan tijdens het snijden. Daarnaast onstaan er bij een watersnijder geen thermisch belaste zones, veranderingen van materiaaleigenschappen bij de snijrand en blijft het product geheel spanningsvrij. Met een watersnijder kunnen we bovendien zeer secuur en gedetailleerd uitsneden maken. De Smidse bschikt over één van de meest effectieve en moderne watersnijder van dit moment: de Waterjet Sweden NC 3015S.

De Smidse Metaal: uw specialist in metaalbewerking

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zeer ervaren is in het watersnijden? De Smidse is uniek in de combinatie van watersnijden en plaatwerk. One Stop Shopping voor optimaal gemak en efficiency? Dan bent u bij De Smidse aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meedenken projecten

Elk maatwerk mogelijk

Spoedreparatie service

Al 100 jaar ijzersterk