026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Lassen

Lassen

Bent u op zoek naar een ervaren lasser voor laswerken? De Smidse Metaal beschikt voor het lassen over Loyds gecertificeerde lassers en geavanceerde apparatuur. Verder hebben wij een gecertificeerde visuele lasinspecteur in dienst die alle laswerkzaamheden controleert. Bij het lassen maken wij gebruik van zeven MIG/MAG Fronius lasmachines met een capaciteit van 450 ampère. Deze machines beschikken over de laatste technieken en zorgen ervoor dat het lasproces tot in de perfectie kan worden uitgevoerd.

TIG lassen voor hoogwaardige lasverbindingen

Voor hoogwaardige lasverbindingen met gelegeerd staal, RVS en aluminium maakt De Smidse Metaal gebruik van twee Fronius lasmachines. Deze zijn uitermate geschikt voor TIG lassen. Onze medewerkers zijn gecertificeerde TIG lassers met een schat aan ervaring.

Pulslassen om vervormingen te voorkomen

Bij pulslassen maken wij ook gebruik van Fronius lasapparatuur. Deze apparatuur wordt gebruikt om vervormingen en trekken van materiaal te voorkomen. Doordat het zeer nauwkeurige machines zijn, wordt er vrijwel spatvrij mee gelast. Het kan daarom toegepast worden op veel materialen.

Autogeen lassen voor reparaties

Voor het onderhoud van reparatielassen wordt autogeen lassen toegepast. Het proces is zeer flexibel en de apparatuur kan overal worden ingezet.

Puntlassen bij dun plaatwerk

Bij dun plaatwerk is het mogelijk dat er gebruik moet worden gemaakt van puntlassen. Door de puntlasapparatuur van De Smidse Metaal wordt er geen materiaal toegevoegd, waardoor het geheel beter afgewerkt kan worden. Bovendien zorgt het voor minder warmte inbreng.

Voor laswerken komt u naar De Smidse

Heeft u vragen? Of wilt u dé specialist inschakelen voor laswerken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag en weet altijd voor u een passende oplossing te presenteren!

Deurrammer
Stalen rooster

Meedenken projecten

Elk maatwerk mogelijk

Spoedreparatie service

Al 100 jaar ijzersterk