026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Lassen

Lassen

Voor het lassen beschikken wij over Loyds gecertificeerde lassers en uiteraard de nieuwste apparatuur. Daarnaast heeft De Smidse Metaal een gecertificeerde visuele lasinspecteur in dienst die alle laswerkzaamheden controleert.

Hierbij maken wij gebruik van zeven MIG/MAG Fronius lasmachines met een capaciteit van 450 ampère. Deze machines beschikken over de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat het lasproces tot in de perfectie kan worden uitgevoerd.

TIG lassen

Voor hoogwaardige lasverbindingen met gelegeerd staal, RVS en aluminium maakt De Smidse Metaal gebruik van twee Fronius lasmachines. Deze zijn uitermate geschikt voor TIG lassen. Bij ons zijn bijna alle medewerkers gecertificeerde TIG lassers, met een schat aan ervaring.

Pulslassen

Evenals bij TIG lassen maken we bij pulslassen ook gebruik van Fronius lasapparatuur. Deze apparatuur wordt gebruikt om vervormingen en trekken van materiaal te voorkomen. Doordat het zeer nauwkeurige machines zijn, wordt er vrijwel spatvrij mee gelast. Het kan daarom toegepast worden op bijna alle materialen.

Autogeen lassen

Voor het onderhoud van reparatielassen wordt autogeen lassen toegepast. Het proces is zeer flexibel en de apparatuur kan overal worden ingezet.

Puntlassen

Bij dun plaatwerk is het mogelijk dat er gebruik moet worden gemaakt van puntlassen. Door de puntlasapparatuur van De Smidse Metaal wordt er geen materiaal toegevoegd, waardoor het geheel beter afgewerkt kan worden. Bovendien zorgt het voor minder warmte inbreng.

Meedenken projecten

Elk maatwerk mogelijk

Spoedreparatie service

Al 100 jaar ijzersterk