Watersnijden voor een hoge nauwkeurigheid en uniek snijbereik

Omdat er geen giftige dampen ontstaan tijdens het snijproces, is watersnijden een milieuvriendelijke snijmethode. Maar het grootste voordeel van watersnijden is de hoge nauwkeurigheid, geen warmte inbreng en het unieke snijbereik. Zo kunt u diverse metaalsoorten eenvoudig en snel in de gewenste formaat laten snijden. Bij De Smidse werken we al jaren met de Waterjet Sweden NC 3015S, een van de meest hoogwaardige watersnijders in de markt.

 • Koperen Pakking: Een gedetailleerd en precies uitgesneden onderdeel, waarbij de fijne details mogelijk zijn gemaakt door watersnijtechnieken.
 • RVS Stootrand: Dit projecten illustreerd hoe watersnijden wordt gebruikt voor het vormen van complexe en functionele onderdelen.

Met deze geavanceerde machine zijn we in staat om diverse gedetailleerde vormen uit plaatmaterialen te snijden. Denk hierbij aan:

 • Uw logo of familiewapen in koper op een boot
 • Uw bedrijfsnaam in linoleum op de vloer
 • Contouren of gaten snijden in rubberen matten
 • Een marmeren gevelplaat in een opvallend lettertype
 • Een ingewikkelde uitsnede in plaatwerk

Ontdek de mogelijkheden

De Smidse denkt graag met u mee aan de hand van uw persoonlijke wensen. Zo kunnen wij u adviseren over het ontwerp, de montagetechniek, materiaalkeuze en oppervlaktebehandeling. Schakel ons in voor:

Watersnijden van platen tot wel 110 mm dik

Met onze Waterjet snijmachine kunnen we nauwkeurig, efficiënt en milieuvriendelijk metaalplaten snijden. Dankzij een hoog snijbereik en een hoog aantal snijkoppen kunnen we metaalplaten tot wel 110 mm dik snijden en met een maximale afmeting van 3000 x 1500 mm.
Onze machine is te gebruiken bij het snijden van de volgende materialen: RVS, staal, koper, aluminium, titanium, marmer, graniet, beton, rubber, delrin, acrylaat, polycarbonaat, leer, glas, multiplex, hout en MDF.

Offerte op maat

De voordelen van watersnijden bij De Smidse

Metaalplaten snijden met de Waterjet watersnijder is zeer milieuvriendelijk. Er ontstaan namelijk geen giftige dampen of gevaarlijk afval tijdens het snijden. Bovendien hergebruiken we het water dat we voor onze snijactiviteiten gebruiken.

Maar er zijn meer voordelen:

 • De watersnijder kan alle metaalsoorten aan
 • Er is geen materiaalschade of vervorming door de hitte van het snijproces
 • Geen veranderingen van materiaaleigenschappen bij de snijrand
 • Geen extra afwerking nodig: watersnijden is loepzuiver

Een greep uit onze maatwerkprojecten

Uw ervaren specialist in maatwerk watersnijden

Waar maatwerk en vernieuwing gevraagd worden, is het nauwkeurig kunnen snijden van metaal een essentiële expertise. Door te kiezen voor watersnijden, kunnen we zowel nauwkeurig en efficiënt als milieuvriendelijk werken. Zo helpen we bij De Smidse al sinds 1918 opdrachtgevers in de logistiek, industrie en productie aan hoogwaardige metaaloplossingen.

Wij maken graag kennis om uw uitdagingen te bespreken en onze mogelijkheden voor watersnijden en andere technieken verder toe te lichten.

 

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.