026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metalen hekwerk

Metalen hekwerk

Wilt u een schutting, tuinhek of tuinpoort laten plaatsen? Bij De Smidse Metaal bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van een metalen hekwerk. Als specialist in metaalbewerking staan wij voor het leveren van metaal op maat. Heeft u speciale wensen ten aanzien van het metalen hekwerk? Geen probleem, neem contact met ons op zodat we een concreet plan maken voor uw situatie. Vervolgens plaatsen wij het metalen hekwerk vakkundig en snel!

Sierhekwerk

Het plaatsen van een sierhekwerk geldt als omheining voor bijvoorbeeld uw tuin. Het toont enerzijds veiligheid en anderzijds laat het een mooie en chique uitstraling zien. Het op maat laten maken van een sierhekwerk heeft de volgende voordelen:

  • Gaat lang mee;
  • Biedt een krachtige uitstraling;
  • Chique, maar veilig om ongewenste gasten buiten uw terrein te houden.

Indien gewenst kunnen wij uw metalen hekwerk of sierhekwerk plaatsen met een materiaal 3.1. B certificaat. Dit betekent dat het materiaal voldoet aan alle gestelde eisen.

Grafmonumenten, kunstwerken en meer

Door de jaren heen hebben wij onze werkzaamheden in metaal uitgebreid. De Smidse Metaal staat u bij voor alle werkzaamheden met betrekking tot grafmonumenten, kunstwerken en meer. U kunt ons inschakelen voor een passend ontwerp, alsmede voor het renoveren, herstellen en repareren van bestaande objecten. Onze diversiteit in metaalbewerking maakt ons tot uitstek geschikt voor uw klus.

Montagewerkzaamheden, spoedreparatie of een nieuw ontwerp

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? U kunt contact met ons opnemen via 026-442 67 39 of info@desmidse-metaal.nl. Onze medewerkers helpen u graag en voorzien u van een oplossing op maat. De Smidse Metaal: voor al uw oplossingen op het gebied van metaal en aluminium!

Metalen hekwerk | De Smidse Metaal

Meedenken projecten

Elk maatwerk mogelijk

Spoedreparatie service

Al 100 jaar ijzersterk