026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaal op maat

Wenst u metaal op maat? Dan bent u bij De Smidse Metaal aan het juiste adres. Van kleine, afwijkende onderdelen voor een kunstobject tot zwaar plaatwerk, wij leveren voor iedere klantwens metaal op maat. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden staan wij voor een ruime kennis, jarenlange ervaring én een geavanceerd machinepark. Benieuwd? Neem dan contact met ons op of bestel eenvoudig de gewenste producten in onze webshop.

Zowel metalen als aluminium profielen op maat

U kunt uitstekend in onze webshop terecht voor metaal op maat. Wij staan voor het realiseren van al uw wensen met betrekking tot:

Tevens vindt u in onze webshop diverse producten met betrekking tot constructies en andere toebehoren. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en plaats uw bestelling. Eventuele vragen stelt u via het volgende telefoonnummer: 026-4426739.

Metaalbewerking van A tot Z

De Smidse Metaal heeft een zeer ruime ervaring in het maken van prototypes en realisatie van ontwerpen. Vakkundig en ervaren personeel staat hierbij garant voor een eindproduct dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast helpen wij u graag bij de realisatie van kleinere aanpassingen. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft en zoekt u een partner die actief met u meedenkt? Wij denken graag met u mee en zorgen voor een passende oplossing.

Opgericht in 1918 staan wij al meer dan 100 jaar voor metaalbewerking van A tot Z. Wij denken met u mee over het ontwerp, de materiaalkeuze, eventuele montagetechnieken én oppervlaktebehandeling. Met een tekening op maat vertalen wij vervolgens uw idee naar een gedegen, inzichtelijk ontwerp. Onze grote variatie aan machines en innovatieve bewerkingsmogelijkheden zorgen ervoor dat wij het ontwerp snel, professioneel én volledig in eigen huis uit kunnen voeren. Een optimaal resultaat staat hierbij altijd centraal.

Koop uw metalen plaat op maat online

Plaats eenvoudig uw bestelling online. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Via projecten of Facebook verkrijgt u alvast een impressie van de vele mogelijkheden. De Smidse Metaal: voor het kopen van metaal op maat.

Metaal op maat | De Smidse Metaal

Metaal op maat | De Smidse Metaal

Metaal op maat | De Smidse Metaal

Metaal op maat | De Smidse Metaal

Metaal op maat | De Smidse Metaal

Meedenken projecten

Elk maatwerk mogelijk

Spoedreparatie service

Al 100 jaar ijzersterk