026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerking Deventer

Familiebedrijf De Smidse is dé specialist in metaalbewerking regio Deventer. Wij zijn opgericht in 1918 en verzorgen sindsdien metaalbewerking in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons rekenen op de unieke combinatie van een jarenlange ervaring met een modern machinepark. Op korte rijafstand van Deventer kunt u bij ons met betrekking tot metaalbewerking terecht voor:

Een ijzersterke kwaliteit

De kwaliteit van uw product staat bij ons voorop. U geeft aan wat u wilt, wij zorgen er vervolgens voor dat het desbetreffende product voldoet aan de gewenste eisen. Dit schetsen wij bovendien uit, zodat u inzicht verkrijgt in het ontwerp. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, gaan wij aan de slag met de bewerking van het metaal. Tevredenheid van u als klant staat centraal bij het opleveren van de gevraagde werkzaamheden.

Metaalbewerking op maat

Door ons vakkundige personeel kunnen wij diverse mogelijkheden bieden voor metaalbewerking in de omgeving van Deventer. U kunt dan denken aan:

Voorraad van staal

De Smidse Metaal beschikt over een groot magazijn met een ruime voorraad. U kunt via onze website eenvoudig de gewenste materialen of producten bestellen. Wilt u uitsluitsel of onze producten op voorraad zijn? Neem hiervoor contact met ons op. Onze verkoopafdeling is van maandag tot vrijdag, van 07:30 t/m 16:30 geopend.

Neem contact met ons op

Zoekt u dé specialist in metaalbewerking regio Deventer? Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via info@desmidse-metaal.nl of 026-4426739, onze medewerkers helpen u graag verder.

Route

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Meedenken projecten

  Elk maatwerk mogelijk

  Spoed reparatie service

  Al 100 jaar ijzersterk