026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Watersnijden Utrecht

Een watersnijder in Utrecht? Ontdek de kracht van watersnijden bij De Smidse Metaal. Het logo van uw bedrijf uitgesneden voor uw pand? Ideeën voor kunstwerken of sieraden eindelijk realiseren? Of heeft u juist onderdelen voor de machinebouw nodig? Watersnijden biedt eindeloos veel opties. Van metaal tot rubber: vrijwel elk materiaal is te bewerken. Een optimaal en duurzaam eindproduct gegarandeerd.

Watersnijden: de nauwkeurigste techniek

Watersnijden is de nauwkeurigste techniek om materialen te bewerken. Het heeft bijzonder veel voordelen in vergelijking tot andere snijprocessen. Wat dacht u van de nauwkeurigheid? Toleranties van minder dan 0,1 millimeter zijn realiseerbaar. De meest precieze opdrachten zijn uit te voeren door onze moderne Waterjet Sweden NC 3015S. Daarbij is watersnijden ook nog goed voor het milieu, zeker in vergelijking tot andere technieken.

Van metaal tot rubber

Welk materiaal heeft u nodig? RVS, polycarbonaat, glas, leer, multiplex, staal, koper, marmer, graniet, aluminium, titanium, beton, rubber, delrin, acrylaat, MDF en hout. Het is allemaal te bewerken met de secure techniek van watersnijden. Daarbij blijven door de koude techniek van watersnijden alle materiaaleigenschappen bewaard. Ook zijn er oneindig veel mogelijkheden in diktes. Flinterdun of robuust? Alle diktes zijn mogelijk, met een maximale plaatafmeting van 300x150cm.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen watersnijden? Of heeft u vragen over de materialen die wij gebruiken? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen. One stop shopping voor optimaal gemak en efficiency.

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk