026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Watersnijden Nijmegen

Watersnijden in Nijmegen? De Smidse Metaal is uniek in de combinatie van watersnijden en plaatwerk. Het logo van uw bedrijf uitgesneden voor muurdecoratie? Prachtige patronen op uw stenen vloer? Of wilt u juist belangrijke onderdelen van een machine uit duurzaam materiaal gesneden hebben? Met watersnijden is het allemaal mogelijk.

Watersnijden: kwaliteit gegarandeerd

Watersnijden is de meest nauwkeurige en secure techniek op het gebied van snijprocessen. Met onze Waterjet Sweden NC 3015S zijn toleranties vanaf 0,05mm al realiseerbaar. Dat biedt eindeloos veel mogelijkheden. We werken met een koude techniek. Hierdoor behoudt het materiaal al zijn materiaaleigenschappen en blijft het materiaal vrij van thermisch belaste zones. En: watersnijden is ook goed voor het milieu. Het eindproduct is altijd een eindproduct van duurzame kwaliteit.

Veel opties in materiaal

Welk materiaal wilt u bewerkt hebben? Watersnijden biedt u veel opties in materiaal. Bij De Smidse Metaal kiest u uit: RVS, staal, koper, aluminium, titanium, marmer, graniet, beton, rubber, delrin, acrylaat, polycarbonaat, glas, leer, multiplex, hout en MDF. En welke dikte moet het door u gekozen materiaal hebben? Dik? Dun? Alle materiaaldiktes zijn mogelijk. De maximale plaatafmeting is 300x150cm.

Extra informatie?

Heeft u nog vragen over de voordelen van watersnijden? Benieuwd naar de kracht van water? Of wilt u nog meer informatie over de materialen die wij gebruiken? Voel u vrij contact met ons op te nemen. One stop shopping voor optimaal gemak en efficiency.

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk