026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Watersnijden Ede

De Smidse Metaal is gespecialiseerd in de unieke techniek van watersnijden, ook in Ede. Het logo van uw bedrijf verwerkt in lederen bankstellen? Onderdelen van een voertuig uitgesneden? Of bent u juist op zoek naar een gedetailleerde spuitmal voor de wegenbouw? Watersnijden biedt eindeloos veel opties, met gegarandeerd een optimaal, duurzaam en milieuvriendelijk eindresultaat.

Alle materialen

Het voordeel van watersnijden is dat vrijwel elk materiaal ermee te bewerken is. Wat dacht u van RVS, staal, koper, aluminium, titanium, marmer, graniet, beton, rubber, delrin, acrylaat, polycarbonaat, glas, leer, multiplex, hout en MDF? Al deze materialen zijn te bewerken met de techniek van watersnijden. Doordat we koud werken blijven alle materiaaleigenschappen geheel bewaard. Alle diktes zijn mogelijk. De maximale plaatafmeting? 300x150cm.

Watersnijden: veel voordelen

Naast de vele opties in materialen is watersnijden erg nauwkeurig en secuur. Toleranties van minder dan 0,1 millimeter zijn al realiseerbaar. Onze Waterjet Sweden NC 3015S weet de meest precieze opdrachten voor u uit te voeren. Dat biedt enorm veel mogelijkheden voor u. En het milieu? Doordat we enkel met water werken is deze techniek eveneens 100% milieuvriendelijk.

De kracht van water

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van watersnijden? Wilt u nog meer informatie over de materialen die wij gebruiken? Of wilt u al een afspraak maken? Dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. De Smidse is “One stop shopping voor optimaal gemak en efficiency”.

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk