026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Watersnijden Doetinchem

De Smidse Metaal is actief in heel Nederland. Watersnijden in Doetinchem is dan ook geen probleem. Wilt u uw familiewapen op een sieraad laten zetten? Uw logo laten stralen op stalen sleutelhangers? Of heeft u een onderdeel van een voertuig of apparaat dat uitgesneden moet worden? Bij De Smidse Metaal is het allemaal mogelijk met de kracht van het watersnijden.

Watersnijden: oneindige mogelijkheden

De Smidse Metaal werkt met de Waterjet Sweden NC 3015S. Dit is één van de beste watersnijders van het moment. Hiermee snijden we vrijwel alle materialen in alle diktes: RVS, glas, leer, multiplex, staal, beton, rubber, marmer, graniet, delrin, acrylaat, koper, aluminium, titanium, polycarbonaat, hout en MDF. Het is allemaal mogelijk. De maximale plaatafmeting is 300x150cm.

Hoogste kwaliteit

We werken altijd met een koude techniek. Hierdoor blijven de materiaaleigenschappen van het product na het watersnijden bewaard. Het eindproduct is geheel spanningsvrij en zonder thermisch belaste zones. Naast deze voordelen is watersnijden ook geheel milieuvriendelijk. Er zijn namelijk geen chemische stoffen betrokken bij het watersnijden. Onze watersnijder is secuur, gedetailleerd en geeft gegarandeerd een duurzaam resultaat.

One stop shopping

Wilt u meer weten over watersnijden in Doetinchem? Direct een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen. De Smidse: one stop shopping voor optimaal gemak en efficiency.

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk