026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Watersnijden Apeldoorn

Watersnijden op maat? Profiteer ook in Apeldoorn van de kracht van het watersnijden. Uw bedrijfsnaam in een linoleum vloer? Uw logo op een gevelplaat van marmer? Of wilt u een ingewikkeld onderdeel van een machine uitgesneden hebben? Het is allemaal mogelijk met de kracht van water.

Watersnijden: secuur en duurzaam

Waarom watersnijden? Het is secuur, duurzaam en vooral goed voor het milieu. Bij watersnijden zijn geen chemische stoffen betrokken. Enkel water. Doordat we een koude techniek toepassen blijft het materiaal geheel in tact, zonder veranderingen in de materiaaleigenschappen. Het product blijft spanningsvrij en zonder thermisch belaste zones. Watersnijden is efficiënt, effectief en optimaal.

De meest effectieve watersnijders

De Smidse Metaal werkt met één van de meest moderne en effectieve watersnijders van het moment. Met de Waterjet Sweden NC 3015S zijn er oneindig veel mogelijkheden. RVS, marmer, graniet, titanium, polycarbonaat, glas, leer, beton, rubber, delrin, acrylaat, staal, koper, aluminium, multiplex, hout en MDF: al deze materialen zijn te bewerken, in alle diktes. De maximale plaatafmeting is 300x150cm.

De kracht van water

Bent u benieuwd naar de kracht van water? Nu direct iets uit laten snijden? Dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen. De Smidse is uniek in de combinatie van watersnijden en plaatwerk. One stop shopping voor optimaal gemak en efficiency.

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk