026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Staalconstructiebedrijf

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en specialistisch staalconstructiebedrijf voor uw project, dan bent u bij De Smidse Metaal aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor echt maatwerk, en het maakt daarbij niet uit of het gaat om een klein project of juist heel groot. Van tralies en hekwerken tot complete industriële constructies of onderdelen voor de scheepsbouw: wat u ook voor project heeft, bij De Smidse Metaal kunt u terecht voor alles op het gebied van metaal en metaalbewerking

Staalconstructiebedrijf met een persoonlijke aanpak

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en voor ons staan kwaliteit en persoonlijk contact voorop. Wij staan erom bekend dat wij oplossingsgericht meedenken met onze klanten, en worden ervaren als een zeer flexibel bedrijf met snelle levertijden. De Smidse draait al zo lang mee in de wereld van staalconstructiebedrijven, dat wij u van dienst kunnen zijn met zowel ambachtelijk handwerk als met geavanceerde technieken door gebruik te maken van ons uitgebreide machinepark.

Staalconstructie van ontwerp tot montage

Wij kunnen staalconstructies voor uw project niet alleen bouwen; met behulp van ons SolidWorks 3D tekenprogramma kunnen wij vanuit een schetsontwerp een complete en duidelijke 3D-tekening maken van het product. Aan de hand daarvan kunnen wij snel overzichtelijke werktekeningen maken met precieze maten én vanuit verschillende aanzichten. Het ontwerp- en ontwikkelingsproces wordt hierdoor aanzienlijk versneld en u hoeft veel minder prototypes te maken.

Andere werkzaamheden

Binnen de metaalbewerking zijn nog vele andere werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen, zoals buigwerk, het knippen, lassen en watersnijden van metaal of het walsen van bijvoorbeeld kokerprofielen. Als staalconstructiebedrijf worden wij regelmatig gevraagd voor grote metaalconstructies door zowel bedrijven als overheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Bruggen;
 • Kantoorgebouwen;
 • Kunstwerken;
 • Constructies voor de olie-industrie;
 • Scheepsbouw.

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van staalconstructie? Of heeft u vragen over onze werkwijze als staalconstructiebedrijf wanneer het gaat om kleine én grote projecten? Neem dan gerust contact met ons op!

Route

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Meedenken projecten

  Elk maatwerk mogelijk

  Spoed reparatie service

  Al 100 jaar ijzersterk