026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Staalbouw Nederland

De Smidse Metaal is een familiebedrijf dat al vele generaties bestaat: opgericht in 1918, hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld als een specialistisch metaalbewerkingsbedrijf dat de nadruk legt op maatwerk en een persoonlijke aanpak. Wij zijn centraal gevestigd in Arnhem, en werken aan staalbouw projecten door heel Nederland. Of u nu een klein of een groot project op het gebied van staalbouw voor ons heeft, bij ons bent u aan het juiste adres.

Staalbouw projecten

Binnen het vakgebied van staalbouw in Nederland zijn er talloze toepassingen te bedenken. Wij zijn uw partner als het gaat om kranen, vakwerkmasten en brugconstructies, maar u kunt ook bij ons terecht voor grote staalconstructies voor gebouwen. Ook voor de scheepvaart hebben wij al verschillende projecten in de staalbouw gerealiseerd.

Onderdelen voor staalbouw in Nederland

Wij kunnen niet alleen complete constructies leveren op het gebied van staalbouw in Nederland; ook als u bepaalde onderdelen nodig heeft voor een staalconstructie, kunnen wij u helpen. Wij leveren maatwerk en zijn bovendien in staat om gedetailleerde 3D-tekeningen te produceren. Aan de hand daarvan kunnen we complete bouwtekeningen maken vanuit verschillende aanzichten, met alle exacte maten. Zo kunt u veel tijd besparen: door de perfecte 3D-tekeningen hoeft u minder prototypes te maken en zullen er veel minder ontwerpfouten gemaakt worden.

Staalbouw op maat

Wij leveren door heel Nederland staalbouw op maat. Of het nu gaat om reclame objecten, hang- en sluitwerk, interieuronderdelen of kleine of grote industriële constructies, wij kunnen alles voor u op maat ontwikkelen en uitvoeren. Ons machinepark is uitgebreid en geavanceerd en we hebben enthousiaste medewerkers met veel ervaring. Zowel geavanceerde technieken als ambachtelijk handwerk worden door ons uitgevoerd.

Contact

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij als bedrijf uitvoeren op het gebied van staalbouw in Nederland? Neemt u dan contact met ons op. Kijk ook eens op onze pagina “projecten”, waar u een aantal voorbeelden kunt vinden van reeds gerealiseerde projecten.

Route

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk