026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metalen naambord

Metalen naambord

Zoekt u een metalen naambord voor aan uw voordeur? U bent bij De Smidse Metaal aan het juiste adres! Wij kunnen u voorzien van onder meer:

  • Gepersonaliseerde naambordjes;
  • Huisnummerbordjes.

Naambordjes

Onze naambordjes zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunnen wij u voorzien van onder meer een metalen naambord of een naambord van rvs. Daarnaast kunt u kiezen voor een goedkoper en standaard naambord, maar kunt u ook uw naambord door ons op maat laten maken. Door middel van graveerwerk en onze specialisten in watersnijden kunnen wij uw naamplaat personaliseren. Uw naamplaat zal de enige in zijn soort zijn!

Huisnummerbordjes

Naast naambordjes kunt u bij De Smidse Metaal terecht voor huisnummerbordjes. Evenals de naambordjes zijn de huisnummerbordjes verkrijgbaar in rvs en overige metaalsoorten.

Werkzaamheden

Bij De Smidse Metaal kunt u voor veel meer terecht dan alleen huisnummerbordjes en naamplaten voor aan uw voordeur. U kunt bij ons ook terecht voor het verrichten van werkzaamheden als:

Neem contact op

Kortom: wilt u een uniek huisnummerbordje of een naamplaat speciaal voor u gemaakt? Bij ons bent u aan het juiste adres! Bent u nog niet overtuigd of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag ter woord.

Metalen naambord | De Smidse Metaal

Meedenken projecten

Elk maatwerk mogelijk

Spoedreparatie service

Al 100 jaar ijzersterk