026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerkingsbedrijf

Als u op zoek bent naar een metaalbewerkingsbedrijf dat met u meedenkt en maatwerk levert, dan bent u bij De Smidse aan het juiste adres. Uw wensen staan bij ons al meer dan 100 jaar centraal en ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Wilt u graag wat voorbeelden zien van onze werkzaamheden? Onder projecten vindt u een mooie selectie metaalwerken die wij de laatste jaren gerealiseerd hebben. Zo krijgt u alvast een beeld van de mogelijkheden.

Metaalbewerkingsbedrijf met veel mogelijkheden

De werkzaamheden die wij met ons metaalbewerkingsbedrijf kunnen uitvoeren zijn zeer divers. In onze moderne werkplaats kunnen we 3D ontwerpen tekenen voor kleine en grote staalconstructieprojecten, maar ook voor buigwerk, het knippen van metaal, lassen en watersnijden hebben wij de modernste machines en gereedschappen in huis.

Kleine en grote projecten

Omdat wij een geavanceerd en modern machinepark combineren met ambachtelijk handwerk, zijn wij een zeer veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf. Of het nu gaat om het ontwerp en de productie van een gepersonaliseerd metalen naambord, een sierlijk hekwerk van metaal of een complete brugconstructie; bij De Smidse kunt u terecht voor al uw kleine en grote projecten. Heeft u al een ontwerp laten maken? Wij kunnen met behulp van ons SolidWorks 3D tekenprogramma vanuit een 2D tekening of zelfs een schetsontwerp, een compleet 3D-ontwerp maken. Daardoor kunnen wij snel overzichtelijke werktekeningen maken die het project vanuit verschillende aanzichten in beeld brengen.

Een metaalbewerkingsbedrijf dat meedenkt

Wij zorgen voor maatwerk. We hebben bovendien heel veel ervaring met het maken van prototypes. Ook als u bijvoorbeeld een onderdeel of oplossing in metaal nodig heeft, maar nog niet precies weet hoe dat eruit moet zien, kunt u bij ons terecht. Wij gaan met u in gesprek en denken gericht en actief met u mee. Zo komen we samen tot de allerbeste oplossing voor uw project.

Productie in serie

Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf dat niet alleen unieke metalen objecten kan maken en bewerken; ook voor serie-opdrachten kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat u nodig heeft, dan maken wij een passende offerte voor u!

Een metaalbewerkingsbedrijf dat het milieu spaart

Er zijn verschillende manieren om een vorm uit plaatmateriaal te snijden. Waterstraalsnijden is er daar één van. Met onze watersnijmachines kunnen wij allerlei materialen op een milieuvriendelijke manier snijden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Rvs;
 • Staal;
 • Koper;
 • Aluminium;
 • Graniet;
 • Beton;
 • Rubber;
 • Leer;
 • Glas;
 • Hout.

Het voordeel hiervan is dat er geen giftige dampen vrijkomen bij het snijden. Verder zullen de materiaaleigenschappen bij de randen niet veranderen, en blijft het materiaal spanningsvrij en zal de temperatuur gelijk blijven. Met onze watersnijders kunnen we heel secuur en gedetailleerd werken. Heeft u naast metaal nog ander materiaal dat gesneden moet worden? Ook daar kunnen wij voor zorgen.

100 jaar metaalbewerking

De Smidse is in 100 jaar uitgegroeid van een eenvoudige smederij tot een hightech metaalbewerkingsbedrijf. Toch zijn wij altijd oog blijven houden voor de specifieke wensen van onze klanten. Hoe groot of klein het project ook is, altijd blijven wij ons sterk maken voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf en alle mogelijkheden? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag verder.

Route

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Meedenken projecten

  Elk maatwerk mogelijk

  Spoed reparatie service

  Al 100 jaar ijzersterk