026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerking Winterswijk

Zoekt u dé specialist in metaalbewerking regio Winterswijk? Dan bent u bij De Smidse Metaal aan het juiste adres. Met een jarenlange ervaring en ijzersterke kwaliteit kunt u bij ons terecht voor metaalbewerking in de breedste zin van het woord. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor uw interieur, reclame objecten, complete industriële staalconstructies én hang en sluitwerken.

Dé specialist in metaalbewerking binnen uw regio

Wij staan voor de verzorging van metaalbewerking van hoge kwaliteit. Naast bovengenoemde mogelijkheden kunt u ook bij ons terecht voor:

Erkend familiebedrijf in regio Winterswijk

Metaalbedrijf De Smidse Metaal is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bekend staat om de werkzaamheden die wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Wij worden veelvuldig ingeschakeld voor de volgende werkzaamheden:

Wij denken altijd met u mee. Met een ontwerp op maat geven wij direct inzicht op het uiteindelijke resultaat. Daarbij helpen onze high-tech machines voor dé perfecte metaalbewerking op maat. Hiermee kunnen wij het ontwerp tot uw wens nastreven en garant staan voor u als tevreden klant.

Een ruime voorraad

De Smidse Metaal beheert een ruime voorraad van verschillende metalen. U kunt deze online bestellen door contact met ons op te nemen. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag, 07:30-16:30.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in metaal op maat? Schakel dan direct De Smidse Metaal in voor metaalbewerking in regio Winterswijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Wij zijn trots op de projecten die door de jaren heen bij klanten zijn opgeleverd. Om alvast een impressie van de mogelijkheden te verkrijgen, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Neem een kijkje en laat u verrassen!

Route

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk