026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerking Wageningen

De Smidse Metaal is als familiebedrijf sinds 1918 gespecialiseerd in metaalbewerking. In de loop der jaren hebben wij de nodige kennis en ervaring opgedaan ten aanzien van het bewerken van metaal. Dit maakt De Smidse Metaal tot dé specialist voor metaalbewerking in regio Wageningen.

Metaalbewerking in de breedste zin van het woord

Bij ons vindt u de combinatie van geavanceerde machines met jarenlange ambachtelijke ervaring.
Van specialistisch maatwerk tot het graven van logo’s in metaal, alles is mogelijk bij De Smidse Metaal op het gebied van:

Vakkundig watersnijden met waterjet snijder

Bij watersnijden maken wij gebruik van de Waterjet Sweden NC 3015S. Deze is zowel effectief als modern en kan ingezet worden voor het snijden van: beton, graniet, RVS, aluminium, marmer, titanium, leer, glas en MDF. Wilt u een logo op uw boot of een bijzondere uitsnede laten maken voor het plaatwerk in uw voertuig? Het behoort tot de mogelijkheden van De Smidse Metaal!

Laswerk met vakmanschap

Onze lassers zijn door Loyds gecertificeerd en beschikken over de nieuwste apparatuur. Door het gebruik van de laatste ontwikkelingen, kunnen wij het laswerk tot in de puntjes verzorgen. Wij maken gebruik van de onderstaande lastechnieken:

 • MIG/MAG;
 • TIG lassen;
 • Pulslassen;
 • Autogeen lassen;
 • Puntlassen.

Gedetailleerd 3D tekenen voor ontwerpen

De Smidse Metaal maakt gebruik van het tekenprogramma SolidWorks 3D om ontwerpen en producten snel inzichtelijk te krijgen. Hiermee kunnen wij aanzienlijk het ontwerp- en ontwikkelingsproces versnellen. Ook het aantal benodigde prototypes kan op deze manier verlaagd worden.

Vraag direct een offerte aan!

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van metaalbewerking in de omgeving van Wageningen. Als metaalbewerkingsbedrijf helpen wij u graag en zorgen we voor metaal op maat!

Route

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Meedenken projecten

  Elk maatwerk mogelijk

  Spoedreparatie service

  Al 100 jaar ijzersterk