026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerking Lochem

In de omgeving van Lochem bent u voor metaalbewerking aan het juiste adres bij De Smidse Metaal. Laat uw metaal op maat vervaardigen door onze specialisten. Voor het snel bestellen van metaal kunt u terecht in onze webshop. Wenst u meer informatie of een passende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij denken gericht met u mee voor het bewerken van uw metaal in regio Lochem.

Reclame objecten, renovatiewerken en meer

De mogelijkheden voor het bewerken van metaal zijn eindeloos. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkzaamheden:

Van metalen hekwerken tot metalen naamborden en van industriële constructies tot interieur onderdelen, De Smidse Metaal realiseert het. Op korte rijafstand van Lochem maken wij metaalbewerking tot in de breedste zin van het woord waar. Neem een kijkje onder mogelijkheden voor meerdere opties. Onze portfolio vindt u onder projecten. Ideaal om een inzicht te verkrijgen van diverse opgeleverde klantrealisaties. Voor meer informatie omtrent De Smidse Metaal kunt u terecht onder over ons of een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina.

Een passend en concreet plan

Kiest u voor De Smidse Metaal? Dan kiest u voor een jarenlange ervaring in combinatie met een enorme flexibiliteit. Zo maken wij voor ieder project een passend en concreet plan. In dit plan zetten wij uw voorkeuren en wensen uit. Gaat u akkoord? Dan realiseren wij het metaal voor u op maat. Eventueel inclusief 3.1.B certificaat, zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Neem gerust contact met ons op

Contacteer onze specialisten op het volgende telefoonnummer: 026-4426739 om uw wensen door te spreken. Wij laten graag aan u zien dat u voor metaalbewerking bij De Smidse Metaal moet zijn in Lochem en omgeving.

Route

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk