026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerking Elst

Wilt u metaal op maat laten vervaardigen? Met vakmanschap en passie staan onze specialisten klaar voor metaalbewerking in de omgeving van Elst. Hierbij realiseren wij metaalbewerking in de breedste zin van het woord. Benieuwd wat De Smidse Metaal voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in metaalbewerking regio Elst.

Alles onder één dak

Van complete staalconstructies tot enkele reclame objecten, De Smidse Metaal heeft door de jaren heen vele prachtige projecten uitgevoerd voor gemeenten, bedrijven en particulieren in Elst en omgeving (voor het totale aanbod: zie mogelijkheden). Hedendaags zijn wij ijzersterk in metaal en bieden wij onze werkzaamheden volledig onder één dak aan. Met De Smidse Metaal kiest u voor:
•  Metaal op maat, volledig conform uw wensen;
•  Snelle levertijd door grote voorraad;
•  Snel ter plaatse bij spoedreparaties.

Wij begrijpen dat u liever niet voor verrassingen komt te staan. Indien gewenst kunnen wij onze producten daarom opleveren met een 3.1.B certificaat. Hierdoor bent u gewaarborgd van een kwalitatief hoogstaand product. Bovendien heeft u de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Zodoende verkrijgt u periodiek onderhoud en vermijdt u eventuele spoedreparaties.

Afwijkende maten

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van metaal? De Smidse Metaal behandelt zowel kleine als grote aanvragen. Hierbij hebben wij alle gangbare metalen platen op voorraad. U kunt dan denken aan 2000 x 1000 mm, 2500 x 1250 mm en 3000 x 1500. Bij afwijkende maten verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U kunt direct uw metaal bestellen via onze webshop. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

In regio Elst zijn wij ijzersterk op het gebied van metaalbewerking. Onze specialisaties liggen op 3D tekenen, buigwerk, knippen, lassen en watersnijden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat ons dan gericht met uw project meedenken!

Route

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk