026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerking Duiven

Zoekt u een metaalbewerkingsbedrijf in regio Duiven? Een metaalbewerker die van alle markten thuis is? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De Smidse Metaal staat voor metaalbewerking in de breedste zin van het woord in omgeving Duiven. Wij beschikken over geavanceerde machines voor werkzaamheden op het gebied van:

Wij combineren jarenlange ervaring met het gebruik van de modernste technieken en apparaten. Dit maak De Smidse Metaal een begrip in regio Duiven.

Kwaliteit en maatwerk

Voor onze producten geldt dat deze geleverd kunnen worden met een 3.1.B certificaat. U bent dan verzekerd van de hoogste kwaliteit van uw product. Of het nu om losse componenten of een compleet product gaat, De Smidse Metaal staat voor het leveren van de hoogste kwaliteit producten. Door flexibel en oplossingsgericht te denken, kunnen wij u met iedere uitdaging terzijde staan.

Montage en renovatiewerkzaamheden

Ook voor montage- herstel- en renovatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt denken aan:

 • Hang- en sluitwerk
 • Industriële constructies
 • Reclame items
 • Interieur onderdelen
 • Metalen hekwerken

Ondersteuning bij iedere stap van uw project

In regio Duiven bent u bij De Smidse Metaal aan het goede adres voor ieder soort maatwerk. Wij begeleiden u bij het ontwerp, de materiaalkeuze, montagetechnieken en oppervlaktebehandeling. U als klant staat bij ons voorop, wij laten dat zien door onze hoge mate van servicegerichtheid!

Ruime voorraad

Wij hanteren een ruime voorraad op onze producten. Voor afwijkende maten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar: 026-4426739.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van metaalbewerking? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze gerealiseerde projecten hier. Wij heten u van harte welkom bij De Smidse Metaal!

Route

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Meedenken projecten

  Elk maatwerk mogelijk

  Spoedreparatie service

  Al 100 jaar ijzersterk