026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerking Dieren

Zoekt u dé specialist in metaal? Als familiebedrijf in regio Dieren is De Smidse Metaal compleet in metaalbewerking. Onze specialisten zorgen ervoor dat u een ijzersterke indruk op uw omgeving maakt. Benieuwd? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor passend advies. Wij laten graag aan u zien dat De Smidse Metaal úw specialist voor metaalbewerking in de omgeving van Dieren is.

Al 100 jaar compleet in metaal

U heeft een breed scala aan opties met betrekking tot metaalbewerking. Gedacht kan worden aan tralies en hekwerken, interieur onderdelen én reclame objecten. Een totaaloverzicht van al uw opties vindt u onder mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw metaal? Dan verzoeken wij u om ons een belletje te geven op telefoonnummer: 026-4426739. Al meer dan 100 jaar zijn wij compleet in metaal en gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:
•  3D tekenen;
•  Buigwerk;
•  Knippen;
•  Lassen;
•  Watersnijden.

Door onze jarenlange expertise op het gebied van metaal kunnen wij gericht met u meedenken, waardoor maatwerk mogelijk is. Bovendien schakelen wij snel bij spoedreparaties. Dit maakt De Smidse Metaal uitermate geschikt voor metaalbewerking in regio Dieren.

Kwaliteit gegarandeerd

Als specialist in metaalbewerking hanteren wij een ruime voorraad van metaal. Deze kunt u direct bestellen in onze webshop. Wilt u er zeker van zijn dat u kwaliteit koopt? Indien gewenst leveren wij onze materialen op inclusief 3.1.B. certificaat. Zodoende weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Kortom, De Smidse Metaal zorgt er te allen tijde voor dat de producten voldoen aan de gestelde eisen.

Metaal conform uw wensen

Heeft u vragen? Wenst u metaal conform uw wensen? Dan helpen wij u graag. Op korte rijafstand van Dieren is De Smidse Metaal dé specialist in metaalbewerking. Een kleine impressie verkrijgt u door een kijkje te nemen onder projecten of door ons te bezoeken op Facebook.

Route

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk