026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbewerking Barneveld

In regio Barneveld bent u bij De Smidse Metaal aan het juiste adres voor metaalbewerking in de breedste zin van het woord. Wij kunnen u helpen bij de meest uiteenlopende werkzaamheden. U kunt daarbij denken aan:

Heeft u bijvoorbeeld een ontwerp nodig waarbij een hoge nauwkeurigheid van het snijwerk vereist wordt? Dan kunnen wij dit met een watersnijder voor u realiseren, zonder vervormingen of andere veranderingen van de materiaaleigenschappen. Ook op het gebied van renovaties en reparaties in regio Barneveld is De Smidse Metaal dé aangewezen partner voor metaalbewerking.

Maatwerk in combinatie met snelle levertijd metaal

Wij zijn in 1918 als familiebedrijf begonnen en door de jaren heen gegroeid. Door het geavanceerde machinepark en onze ruime ervaring hebben wij alle expertise in huis om ieder project tot een goed eind te brengen. Bekijk voor de vele projecten onze portfolio op de website. U kunt bij ons rekenen op:

 • Het leveren van maatwerk;
 • Een grote voorraad, dus snelle levertijd;
 • Een hoge mate van klantgerichtheid: uw wensen staan voorop.

Aangezien u natuurlijk liever niet voor verrassingen komt te staan, biedt De Smidse Metaal de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Daarmee is periodiek onderhoud gegarandeerd en vermijdt u (onnodige) spoedreparaties.

Kwaliteit metaal regio Barneveld

Alle producten worden afgeleverd met een 3.1.B certificaat. Wij denken het gehele productieproces met u mee. Van het ontwerp, de keuze van materiaal tot de oppervlaktebehandeling, wij zorgen ervoor dat uw eindproduct geheel volgens uw eisen is. Of het nu gaat om reclame-uitingen of complete constructies: in de omgeving Barneveld is De Smidse Metaal uw specialist voor metaalbewerking.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u in regio Barneveld heeft aangaande metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen (026-4426739) of mailen: info@desmidse-metaal.nl.

Route

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Metaal op maat | De Smidse Metaal

  Meedenken projecten

  Elk maatwerk mogelijk

  Spoed reparatie service

  Al 100 jaar ijzersterk