026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaalbedrijf

Metaalbedrijf

De Smidse is hét bedrijf voor al uw metaalbewerking! Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in het lassen en knippen van alle soorten metalen. Bij De Smidse leggen we nadruk op de wensen van onze klanten; we zijn niet voor niets gespecialiseerd in maatwerk. Bij projecten vindt u een overzicht van onze voormalige projecten die wij succesvol afgerond hebben. We willen ook u graag verder helpen met uw metaalprobleem en bieden daarvoor ook verschillende werkzaamheden aan. We garanderen kwaliteit en service die perfect op maat is. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Meer dan een metaalbedrijf

Heeft u voor iets anders onze hulp nodig? Naast de standaard werkzaamheden bieden wij ook andere mogelijkheden aan:

  • Grafmonumenten
  • Staalconstructies
  • Metaal op maat
  • Metalen hekwerk
  • Renovatiewerken

Deze mogelijkheden worden uiteraard met dezelfde kwaliteit en vakmanschap gerealiseerd als de andere werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het eindproduct volledig naar uw wens is; allereerst zetten wij uw wensen en verzoeken op een rijtje, daarna bekijken we samen de mogelijkheden en maken we uiteindelijk een plan van aanpak waar u ook tevreden mee bent. Onze specialisten zorgen er vervolgens voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het resultaat. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u hier verder kijken. Heeft u interesse in onze diensten? Dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Uitstekende metaalbewerking

Ons metaalbedrijf is in Arnhem gevestigd. Hier is De Smidse al jarenlang een begrip, en dat ziet u ook terug in onze projecten. Wij werken in een groot pand wat het uitvoeren van grote taken mogelijk maakt. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste apparatuur om uw verzoeken in te willigen. Bij De Smidse kiest u voor geschiedenis, vakmanschap en excellentie.