026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaal knippen

Het knippen van metaal is precisiewerk waarvoor discipline en geduld nodig zijn. Wanneer het niet goed gebeurt, kunnen delen niet goed in elkaar passen en er kunnen verbuigingen plaatsvinden. Het is dan ook aan te raden om voor het knippen van metaal een vakman in te schakelen.

Machines en gereedschap

Voor het knippen van metaal hebben we bij De Smidse Metaal het gereedschap en de machines in huis om uw opdracht snel en vakkundig uit te voeren. Wij knippen voor zowel particulieren als bedrijven de volgende soorten metaal:

 • RVS
 • Staal
 • Aluminium

Hydraulische schaar

Zoals gezegd hebben wij allerlei soorten gereedschap en machines in huis om metaal te knippen. Een voorbeeld daarvan is de hydraulische schaar van Safan, waarmee we platen kunnen knippen van tot 6 mm dik en met een lengte van 3000 mm.

Metaal knippen op maat

De Smidse Metaal staat erom bekend dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Wij leveren dan ook maatwerk en heeft u speciale wensen voor het knippen van metaal, dan gaan wij graag met u in gesprek. Wij houden van een uitdaging en vinden het fantastisch om met u mee te denken en tot de juiste oplossing te komen.

Particulieren en bedrijven

Wij knippen metaal voor zowel particulieren als bedrijven. In kleine of in grote oplagen, altijd vinden wij voor u de beste en voordeligste oplossing.

Metaalbewerking

Uiteraard kunt u bij ons niet alleen terecht voor het knippen van metaal. Ons specialisme ligt in de metaalbewerking in het algemeen, dus ook voor andere vormen daarvan bent u bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Buigwerk
 • Lassen
 • Watersnijden
 • 3D-tekenen

Contact

Heeft u vragen over het knippen van metaal of wilt u graag weten wat uw mogelijkheden zijn bij ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we uw wensen en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Route

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Meedenken projecten

  Elk maatwerk mogelijk

  Spoed reparatie service

  Al 100 jaar ijzersterk