026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Metaal buigen

Voor het buigen van metaal beschikken wij over geavanceerde machines die bediend worden door vakkundig personeel. De Smidse Metaal is dan ook specialist op het gebied van buigwerk, voor welke branche dan ook. Buizen, kokers strippen of platen: Voor elke toepassing hebben wij de juiste machine.

Machinepark

Voor het buigen van metaal hebben wij een groot aantal geavanceerde machines, zoals:

 • Pijpenbuigmachine
 • Safan kantbank voor het zetten van hoeken in platen tot 6 mm
 • Horizontale buigmachine voor het buigen van 10 mm metalen strips of 1,5”pijp
 • Profielenwals voor het buigen van o.a. buizen- en U-profielen
 • Plaatwals voor het buigen van metalen platen tot 10 mm dikte en 2500 mm lengte

Moeilijkheid van metaal buigen

Metaal buigen kan een ingewikkeld proces zijn. Hoe dikker het metaal, hoe moeilijker het logischerwijs te buigen is. Maar er moet ook rekening gehouden worden met de kans dat dun metaal openscheurt, en ook willen we voorkomen dat er plooien ontstaan. De Smidse Metaal heeft alle kennis in huis en gaat altijd uiterst zorgvuldig te werk om dit soort problemen te voorkomen. Ook ons geavanceerde machinepark draagt hier natuurlijk aan bij.

Maatwerk voor metaal buigen

De Smidse Metaal buigt metaal voor zowel particulieren als bedrijven. Met ons geavanceerd machinepark kunnen wij maatwerk leveren. Ook als u speciale wensen heeft, kunt u hier met ons over in gesprek gaan. Samen kijken we dan wat de beste oplossing is.

Projecten

Als u benieuwd bent wat wij zoal hebben kunnen betekenen voor andere particulieren en bedrijven, kijkt u dan eens verder op onze website. Onder het kopje projecten hebben we een fraaie selectie gemaakt van eerder gerealiseerde projecten.

Contact

Heeft u vragen of zou u graag met ons in gesprek willen gaan over uw project en het buigen van metaal? Neemt u gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Route

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Meedenken projecten

  Elk maatwerk mogelijk

  Spoed reparatie service

  Al 100 jaar ijzersterk