026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
026 - 4426739 | Westervoortsedijk 95, 6827 AW Arnhem
Specialist in maatwerk
op het gebied van metaalbewerking
OFFERTE AANVRAGEN

Aluminium plaat op maat

Heeft u een partner nodig die een aluminium plaat op maat kan maken? De Smidse Metaal is een metaalbewerkingsbedrijf dat al meer dan 100 jaar specialist is op het gebied van metaal. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Onze klanten roemen ons om onze persoonlijke aanpak en snelle levering. Laat uw aluminium platen daarom door ons op maat maken.

Geavanceerd machinepark

Met onze moderne en uitgebreide apparatuur kunnen wij elke aluminium plaat op maat maken. Wij buigen, knippen, frezen, en lassen niet alleen uw aluminium, maar ook staal, RVS en ander plaatwerk. Heeft u een speciaal ontwerp nodig? Geen probleem, met onze 3D-tekenprogramma’s en onze ervaren metaalspecialisten kunnen wij met u meedenken over het ontwerp en eventuele montagetechnieken. Ook kunt u bij ons terecht voor de behandeling van de oppervlakte van uw aluminium platen.

Waarom een aluminium plaat op maat

Aluminium is een sterk én licht materiaal, dat bovendien uitstekend bewerkbaar is. Wij hebben dan ook veel ervaring met het op maat maken van aluminium platen. Welk doel u ook heeft voor uw aluminium plaat, ons aanbod is breed en we kunnen hem compleet naar uw wens bewerken.

Verschillende soorten aluminium platen

Heeft u een vlakke of gewalste aluminium plaat nodig? Moet hij wel of niet geanodiseerd zijn? U kunt bij ons kiezen uit verschillende diktes en afwerkingen, zoals gladde aluminium platen, maar ook traanplaten of stucco platen. Een geanodiseerde aluminium plaat is zeer geschikt voor buitengebruik omdat deze is behandeld tegen oxidatie. Heeft u een aluminium plaat op maat voor gebruik in inpandige, niet vochtige ruimtes? Dan hoeft deze niet per sé geanodiseerd te zijn. Een geanodiseerde aluminium plaat krijgt door de behandeling een wat dof uiterlijk.

Bestel uw aluminium plaat op maat

U kunt bij ons direct online een aluminium plaat op maat bestellen. Heeft u advies nodig? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Route

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Meedenken projecten

    Elk maatwerk mogelijk

    Spoed reparatie service

    Al 100 jaar ijzersterk